PhenQ Ναυτιλία

 
 
 VIP κωδικό  : 123720

Μαρτυρίες και ιστορίες επιτυχίας


Taiylah P. έχασε 44 κιλά

Ηλικία 21

Υπήρξα υπέρβαρη πριν από λίγα χρόνια, αλλά πρόσφατα έκανα μια κλήση αφύπνισης.

Κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής κρουαζιέρας, δεν μπορούσα να γίνω μέλος της οικογένειάς μου για δείπνο, επειδή δεν μπορούσα να χωρέσω στην καρέκλα. Τότε όταν σταμάτησα και είπα εγώ έπρεπε να χάσω βάρος.

Από τότε άρχισα να ασκώ, να τρώω υγιεινότερα και να παίρνω PhenQ (παραγγέλλω το πακέτο 2 + 1). Πολλοί άνθρωποι σκέφτηκαν ότι δεν μπορούσα να το κάνω, αλλά εδώ είμαι, 44 κιλά πιο ελαφρύ από όταν άρχισα να παίρνω για πρώτη φορά PhenQ.

Τώρα μπορώ να είμαι πιο ενεργός στην καθημερινή ζωή και έχω διαπιστώσει ότι η αίτηση για θέσεις εργασίας είναι ευκολότερη και πιο προσιτή τώρα που έχω αιθέρια κινητικότητα για να κάνω όλες τις απαιτούμενες θέσεις εργασίας.


Ghislain R. έχασε 11 κιλά

Ηλικία 31

Τα τελευταία χρόνια, σταδιακά άρχισα να κερδίζω βάρος. Μόλις πέρασα 176 κιλά, άρχισα να απογοητεύω, προσπάθησα αρκετές (αναποτελεσματικές) δίαιτες και να βελτιώσω τον τρόπο ζωής μου γενικά, αλλά χωρίς αποτελέσματα. Έχω φτάσει ακόμη και μέχρι £ 187.

Τότε βρήκα PhenQ και άρχισα να το παίρνω. Νομίζω ότι μου χρειάστηκαν περίπου 2 εβδομάδες για να αρχίσω να βλέπω τα αποτελέσματα, αλλά στη συνέχεια άρχισαν να φτάνουν και έκανα φωτογραφίες για σύγκριση. Έχασα 11 λίρες σε 1 μήνα χάρη στην PhenQ!

Σε γενικές γραμμές, αισθάνομαι πιο σίγουρη, μπορώ να δω τη γυναίκα μου περήφανη για την αλλαγή μου και έχω πολύ περισσότερη ενέργεια για να είμαι αποτελεσματική όλη μέρα στη δουλειά και εξακολουθώ να έχω την ενέργεια να παίζω με το γιο μου το βράδυ.


Nicola D. έχασε 14 κιλά

Ηλικία 36

Αγωνιζόταν να χάσει βάρος που είχε τραβήξει για περισσότερο από 3 χρόνια επειδή έπρεπε να δουλέψει μόνος του και να μην ακολουθήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Ξεκίνησε τη λήψη του PhenQ και είδε τα αποτελέσματα μετά από μόλις 2 εβδομάδες. Η όρεξή μου μειώθηκε και άρχισα να τρώω πιο υγιείς και να μένω πιο ενεργός.

Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να μειώσουμε τη σοκολάτα, την οποία αγαπώ, αλλά έχασα 14 λίβρες σε 9 εβδομάδες!

Σε γενικές γραμμές, η εμπιστοσύνη μου έχει αυξηθεί και μου αρέσει να αγοράζω ρούχα ενός μεγέθους κάτω από αυτό που φορούσα! Αισθάνομαι τόσο γεμάτη ενέργεια και ανακαλύπτω ότι δεν ψάχνω για ζαχαρούχα λιχουδιές καθόλου.

Οι τελικές μου συμβουλές θα ήταν να συνεχίσω με την PhenQ. Μου βοήθησε πραγματικά και η συνεχής υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας κρατάει σε καλό δρόμο. Επίσης, τραβήξτε φωτογραφίες στην αρχή, καθώς πραγματικά σας διεγείρει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.


Valerie O. έχασε 20 κιλά

Ηλικία 31

Έχω 2 παιδιά και δεν μπορούσα να τρέξω μαζί τους στο πάρκο αφού θα κουραζόμασταν πολύ γρήγορα λόγω του βάρους μου.

Τηλεφώνησα στο PhenQ να με βοηθήσει και δημιούργησα ένα πρόγραμμα όσων έπρεπε να κάνω καθημερινά. Μετά από ένα μήνα άρχισα να βλέπω αποτελέσματα και σε 5 μήνες με το PhenQ έχασα δύο μεγέθη και έχασα περίπου 20 λίβρες!

Εάν ξεκινάτε με το PhenQ τώρα, η συμβουλή μου προς εσάς είναι να μην το εγκαταλείψετε αν δεν δείτε άμεσα αποτελέσματα. Δεν θα γίνει μια μέρα στην άλλη, αλλά κρατήστε το και διαβάστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποστήριξης, καθώς έχουν συμβουλές και χρήσιμες συμβουλές.


April R. έχασε 20 κιλά

Ηλικία 35

Μετά τη γέννηση δύο φορές, είχα ένα βάρος που δεν μπορούσα να εξαλείψω μόνος μου.

Με τη βοήθεια του PhenQ έδωσα τα σκουπίδια και άρχισα να τρώω υγιεινότερα γενικά. Είδα αποτελέσματα μετά από μόλις μία εβδομάδα και έχασε συνολικά 20 κιλά σε 3 μήνες!

Η συμβουλή μου προς τους άλλους είναι απλή. Μην δοκιμάσετε τις διατροφικές συνήθειες. Το έκανα χωρίς αποτέλεσμα. Δοκιμάστε το PhenQ και θα το λατρέψετε. Είναι εκπληκτικό και θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ όταν φτάσω στους στόχους μου.


Axelle W. έχασε 9 κιλά

Ηλικία: 22

Το όνομά μου είναι Axelle, αγόρασα ένα κουτί PhenQ και το χρησιμοποίησα για λίγο περισσότερο από ένα μήνα.

Οι στόχοι μου ήταν απλοί: χάνουν τα κοιλιακά λίπη και τα λαβή αγάπης, παίρνουν λίγο περισσότερη δύναμη και είναι στο καλύτερο δυνατό δυνατό!

Σε συνδυασμό με μια αλλαγή της διατροφής και μια μικρή άσκηση, μέχρι τώρα έχασα 9 κιλά σε 1 μήνα με τη βοήθεια του PhenQ!

Σε γενικές γραμμές, είμαι πολύ ικανοποιημένος, αλλά αισθάνομαι ότι ο μετασχηματισμός μου δεν έχει τελειώσει και θα συνεχίσω για άλλους 3 μήνες για να αποκτήσω τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.